header1
header2
header3

DIEETCOUNSELING

Dieetcounseling is bedoeld voor mensen die verder willen praten dan over voeding alleen...

Links

Het Voedingscentrum, de Hartstichting,  Kenniscentrum eetstoornissen, Nederlandse Vereniging van Counselers. www.glutenvrij.nl;  Alles over borstvoeding www.kinderdietisten.nl  www.Artsenwijzer.info  Heb ik een eetstoornis? Doe de zelftest! Doe de glutentest op www.glutenvrij.nl  Alles over allergieën op het allergieplatform

Het voedingscentrum

Elke Nederlander kan met vragen over gezond en veilig eten terecht bij een onafhankelijke organisatie: Stichting Voedingscentrum Nederland. Het Voedingscentrum wordt gefinancierd door de Nederlandse overheid (ministeries van LNV en VWS) om consumenten wetenschappelijk verantwoorde, eerlijke informatie te geven over gezonde en veilige voeding en voedselkwaliteit.

De Hartstichting

De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten en investeert in onderzoek naar hart- en vaatziekten in Nederland. Zij geeft hoogwaardige en efficiënte voorlichting over een gezonde leefstijl en initieert innovatieve verbeteringen in preventie en zorg.

Kenniscentrum eetstoornissen

Op deze website kunt u allerlei algemene informatie vinden over eetstoornissen, zoals: diagnostiek, behandeling, instellingen, gevolgen, etc.

Nederlandse Vereniging van Counselers

Een mensgerichte methode om mensen te begeleiden die worstelen met een probleem, een hulpvraag of een ziekte.

Cursus Door Dik en Dun

Door Dik en Dun is een cursus voor vrouwen met eetproblemen. Wanneer het eten niet in Balans is, lukt het ook niet om het gewicht in balans te krijgen/houden.

FysioWorkshop Houten

Het adres in Houten voor fysiotherapie, sportbegeleiding, manuele therapie, fitness, werkhervatting en re-integratie revalidatie en dieetadvies.

Alles over borstvoeding

Een keur aan informatie over borstvoeding verzorgd door een team van gerenommeerde borstvoedingsdeskundigen en moeders met borstvoedingservaring.

Testen

Heb ik een gezond gewicht?
Doe de BMI test
Heb ik een eetstoornis?
Doe de zelftest


 

foto_1.jpg

Actueel

 

Consulten van de diëtist worden vergoed vanuit het basispakket voor 3 uur per jaar. In aanvullende polissen kunnen meer uren opgenomen zijn. 

Vanaf 2011 is de Directe Toegankelijkheid Diëtetiek een feit; er is geen verwijsbrief meer nodig.

 

 Voor verwijzers: www.artsenwijzerdietetiek.nl

 Vanaf 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Dat betekent dat er sinds die datum dezelfdeprivacywetgeving geldt in de hele Europese Unie.

De diëtist zal aan u vragen of u toestemming geeft om uw gegevens op te slaan in het dossier op de PC.

login-icon4 edit_f2

AVG verklaring

Lees hier de AVG verklaring van Mannatura.

 

       Glutenvrij logo nvd  
button-2   NKD logoKinderdietist 72 dpi  natuurdietisten-groen