header1
header2
header3

DIEETCOUNSELING

Dieetcounseling is bedoeld voor mensen die verder willen praten dan over voeding alleen...

Betsy Geytenbeek

Geytenbeek

Mijn naam is Betsy Geytenbeek.

Na vele jaren als diëtist in een thuiszorg-organisatie te hebben gewerkt, heb ik sinds 2006 een vrijgevestigde praktijk in Houten en omgeving.
In de loop der jaren heb ik ontdekt dat ik vooral geïnteresseerd ben geraakt in de mens achter zijn/haar voeding. Om cliënten beter te kunnen begeleiden heb ik een opleiding tot nlp-counselor (neurolinguistiek) gevolgd. Met behulp van counseling help ik de cliënt ontdekken wat hij/zij werkelijk nodig heeft om te komen tot een verandering van eetgedrag.

Ervaring: Specifieke deskundigheid heb ik ontwikkeld voor het behandelen en begeleiden van mensen met eetstoornissen (behalve anorexia en boulimia nervosa ook de zgn. "niet-anders-omschreven" eetproblemen).
Daarnaast mag ik mij allergiediëtist noemen omdat ik scholing en ervaring heb opgedaan om mensen met voedselovergevoeligheden te behandelen. Datzelfde geldt voor de behandeling van mensen met coeliakie en lactose-intolerantie. Ook bij maagdarmklachten kan een (tijdelijk) dieet verrassende uitkomsten bieden.

Mocht het niet om voeding gaan, maar je hebt ergens anders last van, dan kan ik je via counseling helpen ontdekken welke ongekende mogelijkheden je in je hebt om anders om te gaan met jouw problemen.

Actueel

 

Consulten van de diëtist worden vergoed vanuit het basispakket voor 3 uur per jaar. In aanvullende polissen kunnen meer uren opgenomen zijn. 

Vanaf 2011 is de Directe Toegankelijkheid Diëtetiek een feit; er is geen verwijsbrief meer nodig.

 

 Voor verwijzers: www.artsenwijzerdietetiek.nl

 Vanaf 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Dat betekent dat er sinds die datum dezelfdeprivacywetgeving geldt in de hele Europese Unie.

De diëtist zal aan u vragen of u toestemming geeft om uw gegevens op te slaan in het dossier op de PC.

login-icon4 edit_f2

AVG verklaring

Lees hier de AVG verklaring van Mannatura.

 

       Glutenvrij logo nvd  
button-2   NKD logoKinderdietist 72 dpi  natuurdietisten-groen